Kaviárová vejce

reklama


Postup přípravy receptu:

Vajíčka uvaříme natvrdo v osolené vodě. Horkou vodu slijeme a kastrůlek naplníme vodou studenou. Necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme salátovou okurku na velmi jemné plátky, poté na půlky. Vajíčka krájíme na půlky, dáme na ně ½ lžičky lehké majonézy, lžičku kaviáru a dozdobíme plátky okurky a nařezanými lístky salátu. K vajíčkovým jednohubkám podáváme bílé pečivo – ideálně podélně nakrájenou bagetu.

Ingredience:

7 vajíček, sůl, lehká majonéza, kaviár, lístky salátu, salátová okurka, bílé pečivo

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 7

kaviarova-vejce.jpg (14 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *