Kapr v sýrovém župánku

reklama


Postup přípravy receptu:

Porce kapra osolíme, mírně opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet v chladu (nejméně 1/2 hodiny).
Na dno pekáčku rozložíme plátky anglické slaniny, na ně položíme porce kapra, ty poklademe kousky másla a posypeme nasekanou zelenou petrželkou a pažitkou. Dáme péct do předehřáté trouby, pečeme podle potřeby a podléváme troškou vody. Asi po půl hodině dáme na porce kapra plátky sýra a necháme zapéct, až se sýr roztaví.

Ingredience:

4 kousky kapra, 100 g anglické slaniny, 4 plátky eidamu, sůl, pepř, 4 lžíce citrónové šťávy, petrželová nať, pažitka, máslo

Doba přípravy pokrmu: do 1.5 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *