Kapr na růžovo

reklama


Postup přípravy receptu:

Očištěného kapra naporcujeme, obalíme v kari a na olejem vymazané teflonové pánvi upečeme dorůžova. Než se kapr upeče, nakrájíme cibuli. Upečené porce upravíme na horké talíře. Do zbylé šťávy dáme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme kečup a dobře prohřejeme. Získanou omáčkou přelijeme porce kapra. Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.

Ingredience:

600 g kapra, 2 malé cibule, 2 lžíce oleje, 3 a půl lžíce kečupu, kari, sůl

Doba přípravy pokrmu: do 1.5 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 3

kapr-na-růžovo.jpg (21 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *