Kapr na mandlích

reklama


Postup přípravy receptu:

Očištěné, omyté porce kapra osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme asi dvě hodiny uležet. Pak vložíme na rozpálený olej a po obou stranách opečeme, přidáme máslo, na plátky nakrájené oloupané mandle, nadrobno nakrájenou cibuli. Krátce podusíme, zalijeme smetanou a znovu povaříme se zbylou citrónovou šťávou. Podáváme se smaženými bramborami.

Ingredience:

600 g kapra, 80 g oleje, 40 g másla, 80 g mandlí, 80 g šlehačky, 60 g cibule, citrón, pepř, sůl, petrželka

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 3

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *