Kančí ragú s knedlíčky

reklama


Postup přípravy receptu:

Maso nakrájíme na kostičky (cca 2 cm). Cibuli s kořenovou zeleninou nasekáme najemno a orestujeme na oleji do zlatova. Přidáme maso, opět restujeme, osolíme a přidáme natrhaný čerstvý tymián. Přikryjeme pokličkou, a až když maso pustí šťávu, nalijeme rajčatový protlak. Podlijeme vodou a dusíme doměkka cca 2 hodiny. Pro zjemnění můžeme do masa přilít smetanu nebo zahustit jíškou. Podáváme s bramborovými knedlíky.

Ingredience:

* 1 kg kančí plece
* 2 větší červené cibule
* 2 mrkve
* 2 kořenové petržele
* čerstvý tymián
* olej
* 120 g rajčatového protlaku

Doba přípravy pokrmu: do 2 hodin

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

kanci-ragu.jpg (16 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 4.0/10 (Hodnoceno: 3 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *