Jehněčí maso na česněku

reklama


Postup přípravy receptu:

Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a dvěma stroužky česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme zbylým česnekem. Špenát spaříme, nasekáme a dáme dusit do trochy vody. Přidáme zbytek cibule a dusíme cca 5 minut, na závěr přidáme vejce rozšlehané v mléce.

Ingredience:

* 450 g libového jehněčího masa
* 4 stroužky česneku
* 100 g cibule
* 500 g brambor
* 1 kg čerstvého nebo zmraženého špenátu
* 50 ml nízkotučného mléka
* 1 vejce

Doba přípravy pokrmu: do 1.5 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

jehnece-na-cesneku.jpg (20 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *