Jahodový dortík

reklama


Postup přípravy receptu:

Z korpusu vykrájíme formičkou kolečka ve velikosti formy. Korpus vložíme do kulatých forem, předem vyložených proužkem dortové folie.

Na krém uvařte pudink, po zchladnutí zašlehejte máslo a cukrářským sáčkem s hladkou hubičkou nastříkejte krém do připravených forem.

Po ztuhnutí krému poklademe rozkrájené jahody a zalijeme vše uvařeným ovoželé, obarveným červenou barvou. Vložíme do lednice na 15 min. a po vyjmutí z formy zdobíme šlehačkou, jahodou a mátou.

Ingredience:

na korpus:
3 celá vejce
90 g cukr krupice
120 g hladké mouky

na pudinkový krém:
250 ml mléka
30 g vanilkového pudinku
70 g másla
50 g cukru krupice

na želé:
500 ml vody
1/2 l vody
250 prášek
špetka červeného potravinářského barviva
jahody rozkrájené na kostky

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 8

jahodovy-dortik.jpg (18 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 5.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *