Jahodová přesnídávka pro děti

reklama


Postup přípravy receptu:

Jablka omyjeme a dáme rozdusit do kastrolu s trochou vody. Až jsou úplně měkká, přepasírujeme je přes jemnější síto, čímž je zbavíme slupek a jadřinců.
Zůstane nám jen čistá jablečná hmota, kterou dáme do mixéru a rozmixujeme s trochou vanilkového pudingu, cukrem a troškou skořice. Zakápneme citronem nebo citronovou šťávou.
Dáme ještě na chvilku povařit – stačí přejít varem, nalijeme do skleniček a sterilujeme.
Nebo můžeme použít ihned, je velmi lahodná.

Ingredience:

Jablka – jakákoliv, cukr, skořice celá, citron nebo citrónová šťáva, vanilkový puding.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *