Hovězí roštěná na česneku

reklama


Postup přípravy receptu:

Očištěnou roštěnou nakrájíme na plátky, rozklepeme a osolíme.
V kastrolu rozpálíme olej, opečeme na něm plátky masa z obou stran, vyjmeme je a dáme stranou.
Na rozpáleném oleji po mase zpěníme najemno nakrájenou cibulku a ihned vložíme maso zpět, přidáme nasekaný česnek a část másla.
Až se máslo rozpustí, podlijeme vodou tak, aby bylo maso akorát zakryté, přiklopíme poklicí a dusíme doměkka.
Na závěr zjemníme máslem.

Ingredience:

800 g hovězího vysokého roštěnce, 4 stroužky česneku, 1/2 cibule, 50 ml oleje, 50 + 50 g másla, sůl

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

hovezi-rostena-na-cesneku.jpg (17 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 6.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *