Hovězí guláš

reklama


Postup přípravy receptu:

Pokrájenou cibuli osmažíme na omastku, přidáme koření a na kostičky nakrájené maso. Dusíme, mírně podlévajíc, až je maso téměř měkké. Poté zaprášíme moukou, podlijeme vodou. Přidáme lžíci rajského protlaku nebo kečupu. Před podáním můžeme přidat nadrobno posekané kyselé okurky.

Ingredience:

250 g hovězího masa, 50 g sádla, 50 g mouky, 1 cibule, sůl, pepř, sladká paprika, tlučený kmín, 1 PL rajčatového protlaku.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

hovezi-gulas.jpg (119 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *