Houbové ragú s bylinkovým knedlíkem

reklama


Postup přípravy receptu:

Na pánvi rozpustíme lžíci sádla, přidáme houby, fazolové lusky, osolíme a zalijeme vroucí vodou. Necháme dusit pod pokličkou. Ze sádla a hladké mouky uděláme jíšku a když jsou houby podušené, směs jíškou zahustíme a zalijeme smetanou. Nakonec dle chuti dosolíme.

Nakrájené rohlíky zalijeme mlékem, přidáme polohrubou mouku, vejce, petrželku a osolíme. Tvoříme kulaté knedlíky, které vaříme ve vroucí vodě deset minut.

Ingredience:

300 g čerstvých hub
300 g fazolových lusků
2 lžíce sádla
1 lžička hladké mouky
1 šálek šlehačky
sůl

Na knedlík:
2 rohlíky
1 vejce
hrst petrželky
1 šálek mléka
4 lžíce polohrubé mouky
sůl

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

houbove-ragu.jpg (35 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 2.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *