Houbová polévka

reklama


Postup přípravy receptu:

Pórek, kedlubnu a celer očistěte a nakrájejte na kostičky. Zeleninu vsypte do vroucího vývaru, přidejte pepř a vařte 5 minut. Očištěné houby nakrájejte na plátky. Oloupaný česnek utřete se solí. Do vroucího vývaru se zeleninou přidejte houby a česnek a vše vařte ještě 10 minut. Nakonec vsypte těstoviny a vařte dalších 8 minut. Omytou petrželovou nať nasekejte nadrobno, sýr nastrouhejte najemno. Hotovou polévku podávejte posypanou strouhaným sýrem a petrželovou natí.

Ingredience:

1 l drůbežího vývaru vývaru
1 kedlubnu
půlku menšího celeru
6 kuliček pepře
1 pórek
100 g čerstvých hub
4 stroužky česneku
sůl
100 g těstovin
petrželovou nať
80 g sýra Parmazán nebo strouhaného eidamu

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

houbova-polevka.jpg (36 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *