Hořčičná omáčka s estragonem

reklama


Postup přípravy receptu:

Vejce oloupeme, rozpůlíme, žloutky utřeme do krému s octem, hořčicí a olejem. Osolíme, opepříme a osladíme. Šalotku oloupeme. Estragon omyjeme, otrháme lístky. Vaječné bílky, šalotku a estragon najemno posekáme.

Vše vmícháme do omáčky.

Ingredience:

2 vejce vařená natvrdo,
5 lžic bílého vinného octa,
1 lžička dijonské hořčice,
2 lžíce oleje,
1 lžička oleje z vlašských ořechů,
sůl,
pepř,
cukr,
1 šalotka,
1-2 snítky estragonu.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

horcicna-omacka.jpg (6 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *