Hlívové špízy

reklama


Postup přípravy receptu:

Hlívu předvaříme. Na špejle střídavě napichujeme hlívu, šunku a plátečky eidamu. Okořeníme a osolíme. Vejce rozšleháme se škrobovou moučkou, špetkou soli, mletou paprikou a nasekanou petrželkou. Špízy obalíme ve vaječné směsi a osmažíme.

Tip na přílohu:
Bramborová kaše, hranolky, brambory, zeleninová obloha.

Ingredience:

300 g hlívy ústřičné, 150 g šunky, 100 g eidamu, 2 vejce, lžíce škrobové moučky, petrželová nať, sůl, pepř, mletá sladká nebo pálivá paprika.

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

hlivove-spizy.jpg (19 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *