Hlíva ústřičná po italsku

reklama


Postup přípravy receptu:

Anglickou slaninu nakrájíme na proužky a na oleji zvolna osmažíme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zezlátnout. Přidáme na proužky nakrájenou a propláchnutou hlívu (krájíme přes vlákna), mírně osolíme, přidáme protlak a dusíme. Podle potřeby podléváme. Hlíva zůstane poloměkká.

Přidáme na čtvrtky nakrájená, oloupaná rajčata, majoránku a zaprášíme polohrubou moukou. Na závěr přidáme na nudličky nakrájenou šunku a podle chuti dosolíme a okořeníme cayenským pepřem.

Podáváme s těstovinami (špagety, tagliatelle, penne a pod.) a sypeme strouhaným sýrem.

Doporučenou přílohou jsou těstoviny.

Ingredience:

500 g hlívy ústřičné, 200 g anglické slaniny, rajský protlak nebo kečup (asi 2 lžíce), 100 g šunky, 2 rajčata, 1 cibule, 1 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, mouka, sůl, pepř, majoránka, špetka cayenského pepře.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *