Grilovaný losos na limetách

reklama


Postup přípravy receptu:

Limety nakrájíme na úzká kolečka. Dva až tři pláty alobalu položíme na desku, poklademe několika kolečky limety a na ně položíme rybu. Vnitřek lososa posolíme, umístíme oprané bylinky, opět pár koleček limet a asi 1/4 celého množství nahrubo nasekaného česneku. Zbytkem limet lososa obložíme, posypeme česnekem, posolíme a opepříme. Zakápneme asi 3-4 lžícemi olivového oleje. Alobal pořádně uzavřeme a položíme na gril. Grilujeme z každé strany asi 8-10 minut.

Ingredience:

jeden vykuchaný losos
6 stroužků česneku
2 limety
5 snítek čerstvé máty
3 snítky libečku
olivový olej
sůl, pepř

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

ING-salmon-filet-2_sql.jpg (48 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *