Grilovaný lilek

reklama


Postup přípravy receptu:

Lilek nakrájíme na kolečka asi půl centimetru tlustá, důkladně posolíme a necháme vypotit. Pak kolečka počesnekujeme a popepříme a dáme ugrilovat nebo na pánvičce osmahnout. Hotové lilky postupně ukládáme do sklenice, opatrně zakápneme vinným octem a olivovým olejem. Každou vrstvičku ochutíme kořením. Uložíme do lednice a příští den podáváme ke grilovanému masu.

Ingredience:

Lilek, sůl, česnek, pepř, provensálské koření, vinný ocet, olej olivový

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *