Grilovaný biftek se smetanovou omáčkou

reklama


Postup přípravy receptu:

Maso opepříme a necháme marinovat ve směsi oleje a koření asi 2 hodiny. poté grilujeme po obou stranách přibližně 3-4 minuty. Nakonec osolíme.

Omáčku připravíme svařením smetany a zeleného pepře na polovinu objemu. Podáváme k bifteku.

Ingredience:

250 g odblaněné hovězí svíčkové, drcený pepř nebo grilovací koření, 2 lžíce olivového oleje, sůl.

Omáčka:
250 ml smetany, 2 lžíce zeleného pepře.

Doba přípravy pokrmu: do 2 hodin

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 10.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

3 thoughts on “Grilovaný biftek se smetanovou omáčkou

  1. jdu do toho poprvé a nevím jak mám svařit smetanu.chci udělat kuřecí biftek,omáčku s bešamelem a opečenýma bramborami ve slupce.jak na to
    děkuji dufek

  2. Aby se steak povedl tak je potreba panev ktera snese hodne velkou teplotu a nehrozi ze se jeji povrch poskodi. Nejlepsi steaky se mi povedly na litinove grilovaci panvi. Vysoka teplota zajisti ze steak bude na povrchu rychle opeceny a tim zustane uvnitr stavnaty.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *