Fusilli s rajčatovou omáčkou

reklama


Postup přípravy receptu:

Rajčata vařte několik minut v osolené vodě, vyjměte je, zchlaďte a oloupejte. Nakrájejte je na menší kousky. Česnek a cibuli zpěňte na oleji, přidejte několik natrhaných lístků bazalky. Když cibule zesklovatí, přidejte rajčata, osolte je a opepřete. Důkladně promíchejte. K omáčce po 45 minutách přidejte další natrhané lístky bazalky. Když se rajčata důkladně rozvaří, propasírujte je přes sítko do hrnce, dochuťte a ještě jednou je nechte na mírném ohni přejít varem. Omáčku, kterou hned nespotřebujete, můžete zmrazit. Těstoviny promíchejte s omáčkou a posypte sýrem.

Ingredience:

400 g čerstvých rajčat
100 ml olivového oleje
1 menší cibuli
2 stroužky česneku
půl svazku čerstvé bazalky
mořskou sůl
mletý pepř
parmazán nebo jiný tvrdý sýr na posypání

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 2

fusilli-s-rajcatovou-omackou.jpg (31 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *