Fazolový guláš

reklama


Postup přípravy receptu:

Den předem namočíme fazole, vodu nesléváme, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso nebo klobásu a zvolna dohromady vaříme, až je obojí měkké. Zahustíme cibulovou zásmažkou, do které jsme před dokončením přidali papriku. Obojí ještě dohromady povaříme a podle chuti přidáme rajčatový protlak, osolíme a přidáme prolisovaný česnek.

Ingredience:

300 g bílých fazolí, 200 g uzeného bůčku nebo klobásy, 40 g tuku, 1 velká cibule, lžíce hladké mouky, 1 lžička mleté sladké papriky, 2 – 3 lžíce rajčatového protlaku, česnek, sůl

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 7.2/10 (Hodnoceno: 5 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *