Fazolky na smetaně

reklama


Postup přípravy receptu:

Fazolky zbavíme vláken, nakrájíme šikmo na kousky a uvaříme ve slané vodě doměkka. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme do ní vodu z fazolek a dobře povaříme. Omáčku ochutíme solí, cukrem, citrónovou šťávou, zalijeme smetanou a zamícháme rozsekaný kopr. Nakonec přidáme fazolky a necháme je mírně přejít varem. Podáváme s bramborem, popřípadě s bílým pečivem.

Ingredience:

fazolové lusky 600 g, tuk 60 g, hladká mouka 50 g, sůl, smetana 3 dl, cukr 1 lžička, citrónová šťáva 1 lžíce, kopr 1 lžíce

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

fazolky-na-smetane.jpg (16 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *