Drůbeží fondue

reklama


Postup přípravy receptu:

Žampiony očistíme vlhkou utěrkou a podle velikosti příp. rozpůlíme. Šalotky oloupeme. Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Všechny přísady dáme do mísy.

Olej rozpálíme na sporáku v kotlíku na fondue a poté kotlík postavíme na ohřívač. Stolovníci si sami napichují kousky drůbeže, žampiony a šalotky a fritují je v oleji. K fondue podáváme chléb a bramborovou omáčku s kurkumou, kokosovou omáčkou s arašídy, rajčatovou omáčkou se zeleným pepřem, mangovou majonézou, meruňkovou omáčkou se zázvorem, česnekový olej, hořčičnou omáčkou s estragonem. Recepty na všechny výše zmíněné omáčky najdete v kategorii zálivky a omáčky na našich stránkách.

Ingredience:

150 g žampionů,
100 g malých šalotek,
300 g krůtích prsíček,
300 g kuřecích prsíček,
2 malé řízky z kachních prsíček,
1,5 l oleje na fritování,
chléb

Doba přípravy pokrmu: do 20 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

drubezi-fondue.jpg (21 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 1.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *