Divoká kachna na víně

reklama


Postup přípravy receptu:

Divokou kachnu vykucháme, povaříme asi 30 minut ve slané vodě a necháme vychladnout. Poté ji osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kořením, majoránkou, kmínem, protkneme anglickou slaninou a dáme do pekáče. Podlijeme vývarem a upečeme doměkka ve vyhřáté troubě. Měkkou divokou kachnu rozřežeme na porce a dáme na mísu. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme očištěné a nakrájené žampióny, šunku, víno, koňak a podusíme. Tuto omáčku podáváme s masem a bramborami.

Ingredience:

1 divoká kachna, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, majoránka, kmín, 200 g anglické slaniny, cibule, 150 g žampiónů, 150 g šunky, 100 ml bílého vína, 50 ml koňaku, olej

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

divoka-kachna-na-vine.jpg (16 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *