Cordon bleu – řízek plněný šunkou a sýrem

reklama


Postup přípravy receptu:

Omyté maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme, přehneme a naplníme plátkem šunky a sýra. Obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Řízky smažíme na másle 3-4 minuty z každé strany a položíme na savý ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.

Ingredience:

tenké telecí řízky 4 ks, pepř, sůl, ementál 4 plátky, dušená šunka 4 plátky
strouhanka, mouka 4 lžíce, vejce 2 ks, máslo 250 g

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 2

cordon-bleu.jpg (22 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *