Cibulová polévka

reklama


Postup přípravy receptu:

Z dobře rozehřátého másla a prosáté mouky si připravíme jíšku. Do ní přidáme drobně nakrájenou cibuli a jíšku upražíme dožluta. Pak ji zředíme osolenou vodou nebo polévkou z kostí a dobře povaříme. Před podáváním ji okořeníme pepřem a podáváme k ní opečené bulky.

Ingredience:

* 6 dkg másla
* 8 dkg mouky
* 6 dkg cibule
* sůl a mletý pepř

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

cibulova-polevka.jpg (14 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *