Cibulačka

reklama


Postup přípravy receptu:

Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na tuku, přidáme nakrájené uzené maso a kmín, ještě chvíli restujeme, zalijeme vývarem a povaříme. Do talíře dáme opečený toast, na který vyklepneme žloutek, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme vařící polévkou a posypeme zelenou petrželkou.

Ingredience:

200 g uzeného masa, 250 g cibule, 1,5 l hovězího vývaru (z kostky), mletý kmín, sůl, pepř

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

cibulacka.jpg (34 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *