Česnekovo-nivový chléb z domácí pekárny

reklama


Postup přípravy receptu:

Nastavení pekárny:
Program Celozrnný / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední.

Tip:
Nahoře se těsně před pečením může potřít olivovým olejem, takže se pak pěkně leskne.

Ingredience:

350 ml vody, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 1,5 lžíce oleje, 1/2 hrnku rozdrobené Nivy, 4 – 5 rozmačkaných stroužků česneku, 540g mouky (např. 140g hladké, 200g celozrnné pšeničné a 200g celozrnné žitné, záleží na chuti, když je víc světlé mouky, lépe vyniknou chutě a také lépe kyne), 1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

cesnekovo-nivovy-chleb.jpg (250 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *