Brynzová kolečka se semínky

reklama


Postup přípravy receptu:

Mouku prosijeme na vál, doprostřed dáme brynzu, překrájený změklý tuk, žloutek, sůl, natě, zpracujeme vláčné těsto a necháme je půl hodiny v chladu odležet. Potom je rozválíme na plát a vykrájíme z něj kolečka, přendáme je na plech, potřeme rozšlehaným bílkem, část posypeme lněným a část sezamovým semínkem, vložíme do trouby vyhřáté na 210° C a upečeme je. Ještě teplé pečivo sesuneme na podložku a po vychladnutí je necháme v chladu odležet.

Ingredience:

300 g polohrubé mouky, 250 g brynzy, 250 g tuku, 1 žloutek, špetka soli, nadrobno nakrájené natě (petrželka, pažitka, kerblík), mouka na vyválení, 1 bílek na potření, lněné a sezamové semínko na posypání.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *