Bramborák s houbovým perkeltem

reklama


Postup přípravy receptu:

Brambory jemně nastrouháme, necháme chvíli odstát a pak přebytečnou vodu slijeme.

K bramborám přidáme mouku, vejce, mléko, utřený česnek, majoránku, sůl a pepř. Všechno důkladně promícháme. Těsto nalijeme na pánvičku s rozpáleným tukem a smažíme z obou stran dokřupava.

Na másle orestujeme překrájené čerstvé houby (nebo žampiony), zalijeme MAGGI Kantonskou omáčkou a provaříme.

Hotovým perkeltem naplníme horký bramborák a ihned podáváme.

Ingredience:

300 g hub 2 lžíce másla 1 balení MAGGI Omáčky Kantonské 600 g brambor 2 ks vejce 180 g mouky 1 dcl mleka 1 špetka soli 5 ks (stroužku) česneku 1 špetka majoránky 1 špetka pepře olej

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *