Boloňská kachna

reklama


Postup přípravy receptu:

Kachní játra utřeme, přidáme koňak, jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, nasekané bylinky, pepř a sůl. Touto směsí potřeme vnitřek kachny a necháme v chladu odležet několik hodin. Poté kachnu osolíme, opepříme, podlijeme vodou a upečeme dozlatova.

Ingredience:

1 kachna, mletý černý pepř, kachní játra, 10 ml koňaku, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 větvička rozmarýny, tymián, petrželová nať, sůl

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *