Banánová žemlovka

reklama


Postup přípravy receptu:

Oloupaná jablka nakrájíme na plátky. Banány na kolečka. Ovoce dáme na tukem (30 g) rozehřátou pánev. Vše zprudka dusíme, poté přidáme rozinky, citrónovou šťávu a rum. Žemli, kterou si nakrájíme na plátky vkládáme do předem vymazané formy s tukem. Prokládáme s ovocem poslední vrstvu zakončíme opět žemlí. Potřeme zbytkem tuku a zvolna zapékáme.

Tip: jednotlivé porce je možné připravit do zapékacích mističek.

Ingredience:

1/2 kg jablek, 1/2 kg banánů, 20 ml rumu, 300 g žemle, 50 g rozinek, 40 g rostlinného tuku, 30 ml citrónové šťávy

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *