Bagnet Verd – zelená omáčka

reklama


Postup přípravy receptu:

Na jemno posekat petrželku, česnek a kapary. Ančovičky a okurky pokrájet na malé kousky. Namočit housku do octa.

Vložit vše do hmoždíře a rozdrtit. Přepasírovat přes síto a vmíchat dovnitř olivový olej. Ochutit solí, pepřem a cukrem.

Podávat k hovězím, nebo jiným masům.

Ingredience:

1 malý svazek zel. petrželky, 1 stroužek česneku, 1 lžička kaparů, 2 menší sladkokyselé okurky, 2-4 ančovičky (serdele), 1 zatvrdlá houska, 3 lžíce vinného octa, 1 vejce na tvrdo uvařené, extra panenský olivový olej, sůl a pepř, 1 lžička cukru.

Doba přípravy pokrmu: do 20 minut

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *