Babiččin koláč

reklama


Postup přípravy receptu:

Mouku smíchanou s perníkovým práškem prosejeme na vál, přidáme cukr a rozdrobený změklý tuk. Pomocí medu, vejce a mléka vypracujeme vláčné těsto
Dvě třetiny těsta vyválíme na plát, který potřeme pikantní zavařeninou a ozdobíme mřížkou ze zbylého těsta. Upečeme v předehřáté troubě do růžova. Upečený koláč pocukrujeme a nakrájíme na úhledné řezy.

Ingredience:

polohrubá mouka 300 g, kypřící prášek do perníku 1/2 balíčku, moučkový cukr 80 g, máslo nebo rostlinný tuk 00 g, med 2 lžíce, vejce 1 ks, mléko, pikantní zavařenina

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

babiccin-kolac.jpg (42 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *