Aténská jehla

reklama


Postup přípravy receptu:

Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji.

Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo brambory.

Ingredience:

400 g libového vepřového masa, 1 lžíce kořenící směsi na gyros, 1 lžíce oleje, sůl, máslo, 2 cibule, 2 papriky, slanina, hladká mouka, 2 rajčata, 1 citron.

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *