Americké fazole

reklama


Postup přípravy receptu:

Fazolé přes noc namočíme a poté uvaříme doměkka. Z konzervy odebereme tuk, rozehřejeme jej v kastrole, osmahneme na něm cibuli a poté zasypeme paprikou. Velmi krátce osmahneme. Ihned vmícháme pokrájené maso z konzervy a prohřejeme jej. Přidáme vařené fazole, podlijeme trochou vody z fazolí a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a při podávání pokapeme kečupem.

Ingredience:

250 g bílých fazolí, 1 konzerva vepřového masa, 1 cibule, 1 lžíce sl. mleté papriky, pepř, sůl, kečup.

Doba přípravy pokrmu: do 1.5 hodiny

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *